Al Ittihad nu-l demite (încă) pe Pițurcă

0

Conducerea clubului Al Ittihad a precizat, miercuri, într-un comunicat remis Mediafax, că nu a luat niciodată în discuţie schimbarea antrenorului Victor Piţurcă, în ciuda rezultatelor slabe înregistrate de echipă în campionatul Arabiei Saudite.

„Ittihad FC şi antrenorul Victor Piţurcă au încheiat un contract valabil până la 20 iulie 2016, iar schimbarea sau anularea acestei înţelegeri nu a fost niciodată pusă în discuţie. Obiectivul antrenorului este de a construi o echipă puternică, care să câştige campionatul în sezonul viitor. Chiar dacă ultimele rezultate nu au fost pozitive, clubul este foarte mulţumit de munca lui Victor Piţurcă şi a stafului său. Într-o scurtă perioadă de timp, el a reuşit să schimbe stilul de joc, să îmbunătăţescă randamentul echipei şi să aducă profesionalismul în rândul jucătorilor, astfel că suntem încrezători că rezultatele bune vor începe să apară”, se arată în comunicatul citat, semnat de preşedintele clubului Ibrahim Al-Balawi.

Fostul selecţioner al naţionalei României Victor Piţurcă a semnat, la 16 octombrie, un contract pe două sezoane cu Al Ittihad. În cinci meciuri disputate în campionat, sub conducerea lui Piţurcă, echipa a înregistrat o remiză şi patru înfrângeri, fiind vehiculată în mass media o posibilă schimbare a antrenorului român.

După disputarea a 12 etape, Al Ittihad ocupă locul cinci cu 22 de puncte, la nouă puncte de liderul Al Nasr.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.