Asigurări private de sănătate pentru un diagnostic grav

0

În România 80% din pierderile de vieţi sunt cauzate de afecţiunilor grave, arată statisticile de specialitate. Bolile de inimă reprezintă principala cauză a deceselor, potrivit Mediafax.

Datele Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii arată că România se află în primele 4 locuri în lume în ceea ce priveşte mortalitatea de cauză cardiovasculară. Pe primul loc se află Rusia, urmată de Bulgaria şi apoi Ungaria.

Cancerul este a doua cauză de mortalitate. Ultimele statistici ale Ministerului Sănătăţii în ceea ce priveşte incidenţa acestei boli arată că, în 2008, în România, erau înregistrate peste 380.000 de persoane bolnave de cancer.

Pentru că, din păcate, acest tip de boli apar suprinzător şi schimbă cursul unei vieţi normale şi liniştite, asigurarea privată de sănătate Ultra MED, aflată în portofoliul companiei Metropolitan Life, poate reprezenta un sprijin financiar în caz de afe Produsul oferă acoperire pentru o gama variată de 32 de afecţiuni grave, printre care se numără: cancerul, infarctul miocardic acut, accidentul cerebral vascular, intervenţia chirurgicală de by-pass aorto-coronarian, insuficienţă renală, anemie aplastică, orbire – pierderea totală şi permanentă a vederii, afecţiunea pulmonară în stadiu terminal, afecţiunea hepatică în stadiu terminal, comă, surditate, transplant de organ major sau de măduvă osoasă, scleroză multiplă, paralizie, boala Parkinson, boala Alzheimer şi tumoră.

După ce a fost diagnosticat cu una din aceste afecţiuni, compania pune la dispoziţia clientului o sumă ce poate ajunge până la 800.000 de lei, în funcţie de prima plătită. Aceşti bani pot ajuta clientul să găsească cea mai bună soluţie de îmbunătăţire a stării fizice. În cazul diagnosticării cu o afecţiune gravă, suma asigurată va fi plătită în totalitate, conform condiţiilor generale de asigurare.

Pentru a putea beneficia de despagubire, in cazul in care este diagnosticat cu una din cele 32 de afectiuni grave, clientul trebuie sa contacteze compania de asigurari pentru a incepe procesul de despagubire. După primirea documentaţiei complete referitoare la solicitarea de despăgubire, plata se va efectua în maxim 30 de zile, conform condiţiilor contractuale. În general, Metropolitan Life efectuează plata despăgubirii în minim3 – maxim 5 zile lucrătoare de la primirea dosarului complet de documente ce atestă producerea evenimentului  asigurat.

În plus, asigurarea UltraMED oferă acoperire şi rămâne în vigoare chiar dacă clientul îşi schimbă ţara de reşedinţă pe perioada contractului.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.