Cătălin Munteanu a semnat cu Viitorul lui Hagi

Share:

Fostul mijlocaş al echipei FC Braşov, Cătălin Munteanu, a semnat, joi, un contract până la finalul sezonului cu formaţia FC Viitorul, transmite corespondentul Mediafax.

„Sunt bucuros că am semnat cu Viitorul, pentru că voi fi aproape de casă, dar şi pentru că voi fi antrenat de Gică Hagi. Am găsit la Viitorul condiţii excelente de pregătire şi un club la care toate lucrurile sunt puse la punct. M-am despărţit pe cale amiabilă cu FC Braşov, iar principalul motiv pentru care am plecat de la Braşov a fost acela că vreau să fiu aproape de familie. Am primit promisiuni că îmi voi primi banii şi ne-am strâns mâinile. Sunt convins că FC Braşov se poate salva de la retrogradare, dar important este să se plătească măcar o parte din restanţele financiare, pentru că doar aşa va fi linişte la echipă”, a spus Cătălin Munteanu, care este primul jucător care părăseşte echipa FC Braşov în această iarnă.

În Liga I, Munteanu, 35 de ani, a mai evoluat la Steaua, Dinamo şi FC Braşov, iar în Spania a fost legitimat la Salamanca, Atletico Madrid, Espanol Barcelona, Albacete şi Murcia.

În actuala ediţie de campionat, Cătălin Munteanu a evoluat în 16 meciuri pentru FC Braşov, în toate competiţiile: 14 meciuri în campionat, unul în Cupa României şi unul în Cupa Ligii şi nu a marcat niciun gol.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.