Udrea nu îi dă șanse Alinei Gorghiu în fața lui Blaga

Share:

Preşedintele PMP Elena Udrea a declarat, joi, pentru Mediafax, că alegerea Alinei Gorghiu în funcţia de preşedinte PNL este un semnal bun pentru clasa politică, dar crede că acesteia îi va fi dificil să se impună în faţa “unuia ca Vasile Blaga”.

”Alegerea Alinei Gorghiu în funcţia de co-preşedinte al PNL reprezintă un bun semnal pentru societate şi pentru clasa politică. E o tânără ambiţioasă, care a muncit foarte mult şi a progresat vizibil în ultimii ani. Chiar dacă partidele noastre sunt pe poziţii diferite şi chiar dacă sunt de părere că PNL este încă un partid profund nereformat, îi doresc succes Alinei Gorghiu”, a precizat Udrea.

Ea a arătat că şi-ar dori ca Alina Gorghiu să se impună în PNL, dar crede că îi va fi dificil în faţa “unuia ca Vasile Blaga”. “Mi-aş dori să se impună, dar îi va fi dificil în faţa unuia ca Vasile Blaga. Sper ca alegerea sa, la fel ca şi prezenţa mea în fruntea PMP, să se constituie într-un imbold pentru foarte multe doamne să intre în politică şi să îndrăznească să ţintească sus, pentru că, iată, se poate”, a adăugat Elena Udrea.

Alina Gorghiu a fost aleasă, joi, în funcţia de preşedinte al vechiului PNL, copreşedinte al PNL alături de Vasile Blaga, în cadrul şedinţei Biroului Politic Naţional al partidului, surclasându-l pe Ludovic Orban.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.