Bruno Labbadia ar fi putut antrena selecționata României

0

Tehnicianul german Bruno Labbadia ar fi putut antrena echipa naţională a României dacă Anghel Iordănescu ar fi refuzat postul de selecţioner, a anunţat Andrei Vochin, consilier al preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu.

„Mircea Lucescu a fost obiectivul numărul 1, obiectivul numărul 2 era Anghel Iordănescu şi noi eram pregătiţi, în cazul în care domnul Iordănescu nu ar fi acceptat, aveam pregătită o variantă de antrenor străin pe care să o prezentăm Comitetului Executiv. Această variantă se numea Bruno Labbadia, fostul antrenor al Stuttgartului, care a câştigat aici cu 5-1, cu Steaua. Dar ne bucurăm foarte tare că domnul Iordănescu nu ne-a refuzat, a declarat Vochin, la DigiSport.

De origine italiană, Labbadia, 48 de ani, a antrenat, printre altele, echipele Bayer Leverkusen, Hamburger SV şi VfB Stuttgart. Naţionala a rămas fără selecţioner după ce Victor Piţurcă şi Federaţia Română de Fotbal au reziliat, în 16 octombrie, contractul de comun acord, tehnicianul semnând o înţelegere pe doi ani cu gruparea Al Ittihad din Arabia Saudită. În locul lui Piţurcă a fost numit Anghel Iordănescu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.