Quintus nu vede posibilă intrarea lui Băsescu în noul PNL

Share:

Liderul liberal Mircea Ionescu Quintus a declarat că a contat destul de mult susţinerea lui Klaus Iohannis pentru alegerea Alinei Gorghiu la şefia PNL. Quintus s-a referit şi la Traian Băsescu, despre care a afirmat că e imposibil să ajungă în PNL.

Quintus a mai afirmat că a contat şi susţinerea sa pentru Alina Gorghiu, nu doar cea a preşedintelui ales.
„Nu pot să spun că susţinerea preşedintelui ales nu a avut o influenţă, dar nu doar influenţa lui a contat. Lăsând modestia la o parte, pot spune că şi susţinerea mea a contat, aşa cum mi-a reproşat Ludovic Orban că am făcut. Opinia mea e că Atanasiu s-a retras pentru că era de părere că nu are şanse. Eu sunt foarte mulţumit de alegerea Alinei Gorghiu”, a spus liberalul, în direct la România TV.

Mircea Ionescu Quintus s-a referit şi la Traian Băsescu, despre care a spus că nu crede că e posibil să ajungă în cadrul Partidului Naţional Liberal.„Intrarea lui Traian Basescu in PNL ar fi „un mare accident politic”. Dar este absolut improbabil. E ca si cum am fi permanent ingrijorati ca vine marele cutremur. Eu am unificat Partidul Naţional Liberal când nimeni nu credea că e posibil, am făcut-o cu asentimentul conducerii. Dar ideea ca domnul Băsescu să ajungă în PNL eu nu o văd posibilă”, a încheiat seniorul liberal.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.