Ponta: Contestarea bugetului va amâna creşterea pensiilor

Share:

Premierul Victor Ponta a făcut duminică, la Parlament, un apel la responsabilitate, arătând că eventuala contestare la Curtea Constituțională a bugetului de stat pe 2015 va determina amânarea creșterii pensiilor, acordarea subvențiilor sau reducerea TVA în turism, potrivit Agerpres.

„Vreau să fac un singur apel: pentru seriozitate și responsabilitate. Înțeleg poziții politice și politicianiste însă vreau să transmit tuturor cetățenilor acestei țări că, în măsura în care acest buget va fi contestat la Curtea Constituțională și nu va intra în vigoare la 1 ianuarie 2015, toți cei care așteaptă pensiile mărite, subvențiile, cei care vând pachete de turism cu TVA-ul redus vor aștepta degeaba și vor trebui să-i întrebe pe colegii care contestă la Curtea Constituțională de ce nu se măresc pensiile”, a spus Ponta, de la tribuna Parlamentului.

Premierul Victor Ponta a făcut această precizare după ce deputatul PNL Eugen Nicolăescu a anunțat duminică, în plen, că grupurile PNL și PDL vor contesta legea bugetului la CCR. Proiectul legii bugetului de stat pe anul 2015 a fost aprobat duminică de plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului. Parlamentarii au votat bugetul de stat cu 339 voturi „pentru” și 141″împotrivă”.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.