Concerte și focuri de artificii de Revelion, în Piaţa Constituţiei

Share:

Concerte susţinute de zeci de artişti, printre care Smiley, Loredana, Delia şi Alex Velea, spectacole de dans şi efecte speciale vor anima Piaţa Constituţiei la petrecerea de Revelion organizată de municipalitate, iar trecerea dintre ani va fi marcată printr-un tun de lumină şi focuri de artificii.

Petrecerea de Revelion din Piaţa Constituţiei, la care accesul va fi gratuit, va începe la ora 21.00.”La evenimentul pe care-l organizăm la trecerea dintre ani, îmi doresc să fim din nou împreună, să ne bucurăm că suntem sănătoşi, să creăm o stare de bine, de prietenie. Să ducem mai departe mesajul «Poţi să iubeşti, Bucureşti!» şi să conştientizeze fiecare cetăţean al acestui oraş, indiferent că este copil sau adult, că el este Bucureştiul”, a spus primarul Capitalei,  Sorinprescu, care îi invită pe bucureşteni la petrecerea de Revelion din Piaţa Constituţiei.

Pe scena din Piaţa Constituţiei vor urca o serie de artişti precum Smiley, Alex Velea, Cabron, Sore, Feli, Dorian, Don Baxter, Speak, Doc, Radio Killer, Peter Pop, Giulia, Jazzy Jo, Silviu Pasca şi Brighi. Pe durata evenimentului, Loredana, Andra, Delia şi Vama vor susţine spectacole de excepţie, cu care vor antrena bucureştenii ce vor veni în Piaţa Constituţiei.

Concertele vor fi completate cu momente artistice susţinute de Mirror Dancers – un spectacol-surpriză care îmbină dansul cu tehnologia luminoasă de ultimă generaţie, Freakquency – un spectacol de dans unic, în care breakdance-ul întâlneşte muzica clasică şi cultura urbană, Invaders Show – un performance de dans, lumini şi lasere, plin de energie, care aduce pe scena bucureşteană cel mai mare robot de entertainment din lume, alături de DJ Cyborg şi Cyborg Girls, care vor avea prin coregrafie şi efecte speciale demne de „anul luminii”, cum este supranumit 2015, a precizat muncipalitatea.

Trecerea în 2015 va fi marcată printr-un tun de lumină lansat către cer, urmat de un show impresionant de artificii.

Amfitrionul petrecerii de Revelion va fi Smiley, care va anima atmosfera din Piaţa Constituţiei alături de prezentatorul TV Pavel Bartoş, la evenimentul intitulat în acest an „HaHaHappy New Year Bucureşti 2015”, un spectacol inedit, gândit şi construit ca o sărbătoare a luminii.

„HaHaHappy New Year Bucureşti 2015 este conceput a se poziţiona ca eveniment major al Capitalei, pentru a crea o punte de legatură între evenimentele de succes desfăşurate în anul 2014, cu ocazia împlinirii a 555 de ani de la prima atestare a Bucureştiului – Bucureşti 555 – şi intrarea oraşului şi a bucureştenilor în «anul luminii», 2015. Spectacolul face parte din seria de evenimente adresate publicului larg, ce vor fi organizate în Capitală în următorii ani, în pregătirea candidaturii Bucureştiului la statutul de Capitală Culturală Europeană pentru anul 2021”, potrivit municipalităţii.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.