Filmul „Hobbitul: Bătălia celor cinci oştiri”, lider în box office!

Share:

Filmul „Hobbitul: Bătălia celor cinci oştiri/ The Hobbit: The Battle of the Five Armies”, al treilea şi ultimul din seria „Hobbitul/ The Hobbit”, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 56,22 de milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

Filmul „Hobbitul: Bătălia celor cinci oştiri/ The Hobbit: The Battle of the Five Armies”, regizat de Peter Jackson, cu Martin Freeman, Ian McKellen şi Benedict Cumberbatch, încheie povestea lui Bilbo, Thorin şi a gnomilor. Eroii, care l-au trezit pe Smaug din culcuşul său din Erebor se vor lupta acum cu acesta, în speranţa că vor distruge răul pentru totdeauna. Gandalf descoperă însă ceva şi mai înfricoşător în Dol Guldur. Filmele din trilogia „Hobbitul” spun o poveste care se petrece în Pământul de Mijloc, cu 60 de ani înainte de acţiunea din „Stăpânul Inelelor”.

Comedia de familie „O noapte la Muzeu: Secretul Faraonului/ Night at the Museum: Secret of the Tomb”, regizată de Shawn Levy, a debutat pe locul al doilea în topul încasărilor de peste weekend, în cinematografele nord-anericane, cu 17,3 milioane de dolari. Pelicula îi are în rolurile principale pe Ben Stiller şi Robin Williams, acesta fiind ultimul film în care apare Williams, care a murit în luna august. Protagonistul, Larry Daley, călătoreşte în jurul lumii şi aduce lângă el noi personaje, alături de cele deja cunoscute, în încercarea de a salva magia de la dispariţie.

Comedia muzicală „Annie”, regizată de Will Gluck, a debutat pe locul al treilea în box office, cu încasări de 16,3 milioane de dolari, de vineri până duminică. Cu Quvenzhané Wallis, Rose Byrne, Cameron Diaz şi Jamie Foxx în distribuţie, Annie, personajul legendar, aflat în căutarea familiei sale, care a inspirat generaţii întregi, revine pe marele ecran într-o viziune contemporană, în comedia produsă de Columbia Pictures.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.