Fuziunea PNL-PDL în teritoriu, până la finele lui 2015

0

Secretarul general al PNL, Gheorghe Flutur, a declarat, luni, că anul 2014 este cel al consolidării dreptei în România prin înfiinţarea marelui PNL, urmând ca până la jumătatea anului 2015 să fie făcută fuziunea în structurile din teritoriu, pentru pregătirea alegerilor din 2016.

Gheorghe Flutur a spus, într-o conferinţă de presă, că anul 2014 va rămâne în istorie ca fiind anul consolidării dreptei politice în România, prin înfiinţarea marelui Partid Naţional Liberal, rezultat din fuziunea PNL-PDL.”După 25 de ani de tranziţie politică în România, dreapta s-a unit, iar anul 2015 va fi anul desăvârşirii fuziunii în teritoriu”, a spus senatorul sucevean.

El a susţinut că a contribuit substanţial la procesul de fuziune, precizând că în 5 ianuarie va participa la şedinţa din Comisia de unificare a partidelor, unde vor fi stabilite criterii, principii şi foaia de parcurs pentru „desăvârşirea fuziunii la temelie”. Flutur a precizat că fuziunea în structurile din teritoriu ar trebui finalizată la mijlocul anului 2015 întrucât urmează pregătirea anului electoral 2016. „Desăvârşirea fuziunii în teritoriu să ne prindă la jumătatea anului pentru că vrem să intrăm în linie dreaptă cu pregătirea anului electoral pentru 2016”, a adăugat Gheorghe Flutur.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.