Poliţiştii verifică agenţii comerciali

0

Polițiștii acționează luni dimineață, la nivel național, pentru verificarea agenților economici care produc sau comercializează produse viniviticole ori alte produse specifice sărbătorilor de iarnă, informează Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR), informează Agerpres.

Controalele sunt efectuate de peste 300 de polițiști de investigare a criminalității economice din cadrul IGPR și ai structurilor teritoriale, sub coordonarea Direcției de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IGPR.

Acțiunea vizează descoperirea și investigarea ilegalităților de natură economico-financiară, precum și verificarea modului în care sunt respectate reglementările referitoare la sacrificarea animalelor și comercializarea produselor din carne. Vor fi verificați peste 850 de agenți economici în vederea prevenirii și combaterii ilegalităților de natură economico-financiară și a verificări modului în care sunt respectate reglementările referitoare la producerea, transportul sau comercializarea produselor viniviticole ori alte produse specifice sărbătorilor de iarnă.

Alături de polițiști, la acțiune participă comisari ai Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor și specialiști din cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.