Cel mai mare Festival de muzică și Artă Contemporană la Cluj

0

În perioada 30 iulie-2 august 2015 va fi organizat, la Cluj-Napoca, „evenimentul deceniului în România”, aşa cum au numit organizatorii un festival de muzică şi artă contemporană. Au fost puse în vânzare abonamente, însă primele nume vor fi anunţate oficial abia în noaptea de Revelion. În vara anului următor Clujul va găzdui cel mai mare eveniment de muzică şi artă contemporană văzut vreodată în România, potrivit reprezentanţilor Federaţiei Share. Acesta va avea loc între 30 iulie şi 2 august, însă numele său şi mai ales artiştii invitaţi sunt ţinute secret.

Chiar dacă nu a fost anunţat încă nimic în acest sens, organizatorii au pus în vânzare primele 1.000 de abonamente pentru „cel mai tare festival al anului 2015”. Acestea costă 100 de lei bucata şi pot fi cumpărate doar până în data de 31 decembrie, pentru că în noaptea de Revelion ar urma să fie anunţate primele nume.

„În perioada 30 iulie – 2 august, tinerii europeni sunt invitați la Cluj-Napoca pentru a sărbători, timp de 4 zile, evenimentul deceniului în România – Capitala Europeană a Tineretului 2015. Pentru toți cei cu spirit tânăr, Federația Share Cluj-Napoca pune în vânzare începând de astăzi, 23.12.2014, 1.000 de abonamente la cel mai mare eveniment din programul ‘Cluj 2015’, la un preț special. Dintre toate evenimentele anului 2015, cel mai așteptat este, cu siguranță, festivalul verii care până acum a rămas învăluit în mister. În ultimele luni au fost vehiculate nume ale unora dintre cei mai mari artiști internaționali, iar la momentul care va marca trecerea în anul Capitalei Europene a Tineretului, vor fi anunțați primii ‘headlineri’ ce aparțin scenei mondiale EDM – Electronic Dance Music. Detalii legate de organizare, desfășurare, artiști și alte elemente conexe rămân nespuse pentru moment”, au precizat organizatorii.

Preţul de 100 de lei reprezintă o reducere de până la 75% faţă de preţul final de vânzare al biletelor pentru evenimentul din vara anului 2015. Abonamentele pot fi cumpărate de pe site-ul bilete.ro şi magazinele partenere, dar şi de la oficiile Poştei Române şi oferă deținătorului acces în toate zonele activate, la toate concertele festivalului, dar şi la petrecerile surpriză pregătite.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.