Scooby Doo și Misterul Piramidei, la București

0
După succesul extraordinar al celor patru spectacole din 2014, show-ul live Scooby Doo şi Misterul Piramidei revine la cererea publicului pe scena Sălii Palatului din Bucureşti vineri, 20 martie 2015.
Cu o audienţă de peste 12.000 de oameni la spectacolele susţinute în februarie 2014, cel mai cunoscut şi mai iubit erou canin din lumea fascinantă a desenelor animate, Scooby-Doo, va porni într-o nouă călătorie până în îndepărtatul şi toridul Egipt pentru a lua parte la o nouă aventură. Scooby nu va fi singur, ci însoţit de prietenii săi Shaggy, Fred, Velma şi Daphne în încercarea de a descifra misterul piramidei Faraonului Hatshepsut. Dar investigaţia lor nu va fi lipsită de obstacole. Gaşca specializată în rezolvarea misterelor va confrunta mumii răuvoitoare şi alte capcane amplasate cu atenţie de mii de ani în piramida egipteană.

Spectacolul, produs de Warner Bros, este unul de mare amploare şi elaborat cu multă atenţie pentru detalii, cu un scenariu de acţiune presărat de momente umoristice, cu doze de suspans şi aventură, cu muzică şi comedie, şi cu multe alte surprize, totul pentru o seară de neuitat petrecută în familie.

Scooby-Doo şi Misterul Piramidei este mai mult decât un show pentru copii, el poate fi gustat şi de părinţi, întrucât nu reprezintă numai o poveste ruptă din desenele animate, ci o lecţie de viaţă care ne dovedeşte cum prietenia şi isteţimea ne pot ajuta să ne înfruntăm temerile şi să descoperim adevărul, restabilind dreptatea şi ordinea.

Scooby-Doo şi Misterul Piramidei îi aşteaptă pe toţi spectatorii, cu mic, cu mare, să desluşească alături de Scooby, Freddy, Velma, Shaggy şi Daphne, enigmele din Egipt într-un eveniment cu totul şi cu totul special la Sala Palatului pe 20 martie.

Biletele pentru evenimentul “Scooby-Doo şi Misterul Piramidei” se găsesc în reţeaua Eventim – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti, la casa de bilete a Sălii Palatului şi online, prin www.eventim.ro, la preţuri variind în funcţie de apropierea de scenă: categoria VIP – 250 de lei pentru adulţi şi copii; categoria I – 180 de lei pentru adulţi şi 140 de lei pentru copii, categoria II – 150 de lei pentru adulţi şi 120 de lei pentru copii, categoria III – 115 lei pentru adulţi şi 90 de lei pentru copii, categoria IV – 80 de lei pentru adulţi şi 65 de lei pentru copii.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.