Udrea a împlinit 41 de ani!

Share:

Elena Udrea împlineşte 41 de ani în a doua zi de Crăciun. Pe 25 decembrie, ea a adresat românilor un mesaj de Sărbători, prin intermediul Facebookului.

„Pentru mine, şi pentru mulţi, 40 de ani este, cumva, la mijlocul vieţii. Este un moment în care îmi aşez viitorul legat de carieră şi de viaţa personală. Indiferent ce mi-aş dori eu, lucrurile se vor întâmpla aşa cum este scris să se întâmple. Important este că am un sentiment pozitiv şi că, dacă ultimii 10 ani au fost 10 ani în care am reuşit să fac foarte multe lucruri de care mă bucur şi pe care cu atât mai mult nu le-aş schimba dacă ar fi să o iau de la capăt, sper ca şi următorii 10 să fie 10 ani în care să reuşesc să adaug la tot ceea ce am obţinut în 40 de ani”, a spus Elena Udrea, la Realitatea TV.

Întrebată dacă este împlinită şi în plan personal, ca femeie, Udrea a răspuns: „Eu simt că am făcut ceea ce am vrut să fac. Sigur, nu toate lucrurile care s-au întâmplat în viaţa mea au fost aşa cum aş fi vrut eu să se întâmple, însă le-am luat ca atare, pentru că viaţa nu este numai cum vrei tu să fie. Nu depinde numai de tine. Per total, sunt mulţumită cu viaţa mea aşa cum este astăzi şi, sigur, mai sunt lucruri de adăugat. Mai sunt lucruri pe care să le fac inclusiv în viaţa personală şi sper că, la 40 de ani, acest capitol nu este la finalul lui, dimpotrivă.”

Păstrând registrul, întrebată dacă are în plan un copil, a răspuns: „De ce nu? Azi vedem că se poate şi din punct al vederii al acceptării opiniei publice şi din punct de vedere fiziologic să ai un copil la 50 de ani. Deci 40 este o vârstă pozitivă.”

Pentru această seară, Udrea a plănuit o petrecere tematică, în alb, la care, spune ea, i-a invitat pe toţi cei care i-au fost aproape în ultimii 20-30 de ani. O invitaţie i-a fost adresată şi preşedintelui Traian Băsescu. „Este o petrecere white party, e în mijlocul iernii. Este totul neatins, ca la început, am invitat toţi colegii, oameni care mi-au fost alături toată viaţa, toţi cei care au fost alături de mine. Dezavantajul e că eu sunt născută după Crăciun şi mulţi au programul făcut. I-am invitat pe toţi cei care au trecut prin viaţa mea în ultimii 30 de ani. Voi vedea câţi ajung. Este un moment de care vreau să ne bucurăm, e perioada sărbătorilor”, a mai spus Udrea.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.