Româncă, salvată de pe feribotul în flăcări!

Share:

Românca aflată la bordul feribotului care a luat foc în în largul coastelor elene s-a salvat după ce a sărit în mare, împreună cu soţul ei. Este mărturia cutremurătoare făcută de mama tinerei, în exclusivitate pentru România TV. 500 de oameni se aflau la bordul vasului când s-a produs tragedia. Doar un sfert dintre pasageri au fost salvaţi.

Un incendiu a izbucnit duminică dimineață la bordul unui feribot italian, surprins de vremea rea în largul coastelor Greciei, o operațiune de salvare fiind în curs pentru evacuarea celor 466 de pasageri, inclusiv un cetăţean român, şi membri ai echipajului aflați la bordul său, a anunțat garda de coastă elenă. Pasagerul român a reuşit să se salveze.

„Da, am luat legătura cu ea, imediat cum am văzut ştirea la voi… Am intrat în panică. Ştiam că este plecată cu bărbatu-su. Am sunat şi nu mi-a răspuns. M-a sunat ea apoi. Mai multe nu ştiu pentru că ea plângea la telefon. Ce vede acolo, plânge la telefon… Ea era plecată cu feribotul. Era cu bărbatu-su, dar amândoi s-au salvat. Este bine ea acum, nu e nicio problemă, este într-un vas. I-a mutat din barca de ajutor, i-a recuperat, sunt recuperaţi. Ea este bine acum”, a spus mama româncei.

„Norman Atlantic”, care navighează sub pavilion italian, a părăsit portul elen Patras la ora locală 05:30 (03h30GMT) duminică dimineața în direcția portului italian Ancona și a trimis un semnal de alertă, în timp ce se afla la circa 33 mile nautice de mica insulă grecească Othonoi.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.