Cristian Pustai ar putea deveni noul antrenor al Rapidului

0

Dinu Gheorghe, fost conducător al clubului Astra Giurgiu care urmează să preia funcţia de preşedinte al FC Rapid, a declarat, luni, agenţiei Mediafax, că în momentul de faţă există trei variante pentru postul de antrenor al echipei Rapid, tehnicianul Cristian Pustai fiind doar una dintre acestea.

„Discutăm cu trei antrenori, iar Pustai este unul dintre ei. Nu am ajuns la un acord cu Pustai sau cu altcineva, nu am stabilit încă nimic. Probabil că până pe 2-3 ianuarie vom şti sigur numele antrenorului pentru că trebuie puse la punct şi celelalte lucruri până la începerea pregătirilor”, a spus Dinu Gheorghe.

El nu a dorit să îi nominalizeze pe ceilalţi doi tehnicieni, dar a menţionat că niciunul dintre aceştia nu este străin. „Nu vreau să fac publice numele celorlalţi doi antrenori, oricum, niciunul nu este străin. Ce pot să spun e că unul este sub contract, iar celălalt este liber”, a afirmat Dinu Gheorghe.Referitor la situaţia sa contractuală, Dinu Gheorghe a menţionat că deocamdată nu a semnat cu gruparea giuleşteană. „Nu am semnat contractul cu Rapid, dar asta nu este o problemă. Am discutat cu domnul Moraru şi ştiu ce trebuie făcut. Momentan vreau să mă liniştesc după perioada încărcată de la Astra. Deşi cred că în ultimul timp sunt mai ocupat decât la Astra”, a explicat Dinu Gheorghe.

Tehnicianul Cristian Pustai declara, la 24 decembrie, că a primit propunerea de antrena echipa Rapid Bucureşti din partea lui Dinu Gheorghe.

FC Rapid este pe ultimul loc în Liga I şi mai are nouă jucători în lot, după ce majorităţii fotbaliştilor le-au fost reziliate contractele. Echipa a încheiat turul campionatului cu Marian Rada pe banca tehnică.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.