”The Hobbit: The Battle of the Five Armies”, primul în Box Office

0

Ultimul film al trilogiei Hobbit a lui Peter Jackson, „The Hobbit: The Battle of the Five Armies” (Hobbitul: Bătălia celor cinci oștiri), și-a păstrat prima poziție în box office-ul nord-american, cu încasări de 41,4 milioane de dolari, informează Reuters și AFP.

Pentru proiecțiile din ziua de Crăciun, filmul a mai generat 13,1 milioane de dolari, acumulând în patru zile 54,5 milioane de dolari. În cele două săptămâni de la lansarea la 17 decembrie, filmul a adus în total 168,5 milioane de dolari, din difuzările pe piața nord-americană, conform estimărilor firmei Rentrak, care analizează cifrele box-office-ului american.

Drama „Unbroken” (De neînvins), regizată de Angelina Jolie și filmată în Australia, s-a plasat pe locul al doilea, cu 31,7 milioane de dolari în weekend și 47,3 de milioane de dolari în total. Subiectul este inspirat din povestea reală a atletului american Louis Zamperini, devenit locotenent în US Air Force și luat prizonier de război de către japonezi în timpul al Doilea Război Mondial.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.