A fost găsit un corp plutind în Marea Java

Share:

Un corp plutind în Marea Java a fost descoperit marți de echipele de salvare în cadrul căutărilor desfășurate pentru găsirea avionului AirAsia, dispărut duminică în Indonezia, a indicat directorul agenției naționale indoneziene de căutare și salvare, citat de AFP.

„La 13h25 (06h25GMT), noi am văzut un obiect plutind care părea să fie corpul unuia din pasagerii”, aparatului de zbor ce a dispărut duminică la puțin timp după decolarea sa din Surbaya (Indonezia), a declarat Bambang Soelistyo, în timp ce televiziunea indoneziană a difuzat imagini cu acest corp plutind în apă.

Directorul aviației civile indoneziene, Djoko Murjatmodjo, confirmase anterior descoperirea în zona căutărilor a rămășițelor aparatului de zbor.”Pe baza observațiilor efectuate de echipele de căutare și salvare, au fost găsite obiecte importante, cum ar fi o ușă pentru pasageri și o ușă de cală. Acestea au fost descoperite în mare, la 100 de mile (160 de kilometri) sud-vest de Pangkalan Bun”, oraș din centrul Kalimantan, în insula Borneo, a precizat directorul general al aviatiei civile indoneziene .

La mai mult de 48 de ore de la dispariția avionului Airbus A320-200, după decolarea sa din Surabaya, al doilea cel mai mare oraș din Indonezia, cu destinație Singapore, descoperirea marți a acestor fragmente pare o pistă plauzibilă și concretă, după mai multe descoperiri nereușite, în timp ce rudele victimelor așteaptă cu disperare vești.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.