Prețurile biletelor la Fed Cup România-Spania

0

Federaţia Română de Tenis a pus în vânzare biletele pentru întâlnirea România – Spania, contând pentru turul I din Grupa Mondială II Fed Cup, un tichet valabil o zi fiind comercializat cu 60 de lei, informează site-ul oficial al FRT.

Biletele pentru întâlnirea care va avea loc la Galaţi sunt disponibile la nivel naţional în reţeaua magazinelor partenere Eventim (Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Cărtureşti şi Humanitas), precum şi pe site-ul www.eventim.ro. Un bilet permite accesul la toate meciurile disputate în ziua respectivă.

Elevii, studenţii şi pensionarii îşi vor putea achiziţiona tichete la preţ redus, cu 40 de lei/zi, iar intrarea în arenă se va face pe baza unui act doveditor (carnet de elev/carnet de student/cupon de pensie). Aceste bilete sunt limitate la 500 de locuri pe zi.

Întâlnirea dintre România şi Spania va avea loc în zilele 7 şi 8 februarie 2015, la Arena Dunărea din Galaţi. Partida se va desfăşura după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu se vor disputa sâmbătă, 7 februarie, iar duminică, 8 februarie, celelalte două meciuri de simplu şi meciul de dublu (în funcţie de rezultat).

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.