Revelion la Palatul Parlamentului

Share:

Petrecerea de Revelion de la Palatul Parlamentului, organizată pentru al doilea an consecutiv, are ca temă Gala premiilor Oscar, iar printre cei care îi vor întreţine pe invitaţi sunt Loredana, Horia Brenciu şi Ozana Barabancea.

Dacă anul trecut, la prima ediţie, petrecerea de Revelion de la Palatul Parlamentului a avut ca temă „Marele Gatsby”, anul acesta invitaţii trebuie să imite vedetele de la Hollywood pe covorul roşu de la premiile Oscaruri.

Invitaţii sunt aşteptaţi în 31 decembrie, de la ora 19.30, la Palatul Parlamentului, unde programul artistic începe la 20.30 cu un moment de jazz susţinut de Costin Rosu şi continuă cu trupa Iuno Dance, de la ora 21.00, care-i va invita pe cei prezenţi la primul dans al serii.

După spectacolul Ozanei Barabancea, oaspeţii sunt poftiţi, de la ora 23.30, pe esplanada Palatului Parlamentului pentru a viziona un spectaculos foc de artificii. Ei vor petrece apoi alături de Loredana, Iuno Dance şi Horia Brenciu, iar după spectacol, după ora 4.00, vor putea dansa în continuare.

 La Revelionul de la Palatul Parlamentului se poate opta pentru nu mai puţin de cinci variante de meniu. Cel Extra-Basic cuprinde: icre de crap pe lămâie cu solzi de ceapă roşie, rulou de şuncă cu salată de crudităţi, ciupercă umplută şi gratinată, galantină de pasăre cu legume, gujoane de peşte, castravete verde cu cremă de brânză, evantai de muşchi file cu măsline verzi, capsicum umplut cu trei tipuri de brânză, sărmăluţe în foi de viţă şi de varză cu mămăliguţă, varză cu costiţă şi ardei iute, mixed grill, mini medalion de ceafă de porc, pulpă de pui şi rondele de cârnăciori, cartof copt, salată de sfeclă roşie cu ţelină şi nucă, petit fours, trois mousse, crunch caramel, eden, tartă fructe şi pearl & ruby.

Pentru fiecare tip de meniu există şi un anumit tarif de acces la petrecere, respectiv: categoria Extra-Basic – 100 de euro, categoria Basic – 150 de euro, categoria Standard – 200 de euro, categoria Premium – 250 de euro şi categoria VIP -300 de euro.

Pentru copiii cu vârstă până la şase ani, accesul este gratuit, fără meniu, pentru cei cu vârstă între şase şi 12 ani se achită 50 la sută din valoarea cardului de acces, iar pentru copiii peste 12 ani se achită integral valoarea cardului de acces, pentru ultimele două categorii servindu-se meniul normal.

Persoanele din provincie care vor să petreacă Revelionul la Palatul Parlametului au putut alege şi pachete de cazare, de două zile, incluzând prânz şi acces la saună şi hammam pe 31 decembrie şi late breakfast (până la ora 13.00) pe 1 ianurie, la preţul de 25 de euro fără TVA pentru o persoană, şi de trei zile – cu cazare până pe 2 ianuarie, până la ora 15.00, la preţul de 50 de euro fără TVA pentru o persoană.

Până în prezent s-au vândut aproximativ 750 de bilete la petrecere şi au mai rămas mai puţin de 50 de locuri, pentru care se vor vinde marţi cardurile de acces.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.