Dinu Gheorghe, gânduri mari pentru Rapid în 2015

0

Dinu Gheorghe, cel care urmează să preia funcţia de preşedinte al FC Rapid, a declarat, luni, agenţiei Mediafax, că gruparea giuleşteană mai are sub contract nouă jucători, lotul urmând să fie completat până la 24 înainte de plecarea echipei în pregătirea de iarnă.

„În momentul de faţă sub contract cu Rapid mai sunt nouă jucători: Bornescu, Drăghia, Al. Coman, N. Vasile, Martin, Pancu, Al. Dan şi portughezii Kikas şi Rui Miguel. Până la începerea pregătirilor vom completa lotul astfel încât noul antrenor să aibă la dispoziţie 24 de jucători, dintre care trei portari”, a spus Dinu Gheorghe, informează Mediafax.

Acesta a adăugat că nu există un buget pentru achiziţii deoarece vor fi transferaţi doar jucători liberi de contract. „Nu există un buget pentru achiziţii pentru că vom aduce doar jucători liberi. Important este să se încadreze din punct de vedere salarial. Avem foarte mulţi fotbalişti din care putem alege, însă vor semna doar după ce îşi va da acordul şi noul antrenor, pentru că aşa este normal”, a explicat Dinu Gheorghe.

Conducerea FC Rapid a reziliat contractele majorităţii fotbaliştilor din lot, dorind să facă schimbări majore după ce echipa a încheiat turul Ligii I pe ultimul loc al clasamentului. De asemenea, conducerea va instala şi un nou antrenor, Dinu Gheorghe anunţând, luni, că are în momentul de faţă trei variante, una dintre acestea fiind Cristian Pustai. Reunirea lotului echipei giuleştene este programată pentru 12 ianuarie.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.