Google pregătește o surpriză utilizatorilor săi de Anul Nou

0

Motorul de căutare online Google şi-a modificat logoul de pe pagina sa principală, miercuri, în ultima zi a anului 2014, pentru a le ura utilizatorilor săi un „An Nou Fericit!”.

„An Nou Fericit!” este mesajul care apare pe prima pagină a motorului de căutare Google şi poate fi distribuit, prin intermediul unui buton special, atât prin e-mail, cât şi pe reţelele de socializare Google+, Facebook şi Twitter, informează Mediafax.

De asemenea, pe prima pagină a motorului de căutare apar literele care formează cuvântul Google urmate de cifrele care alcătuiesc anul 2014.

Logoul pregătit de Google pentru a marca Anul Nou prezintă, într-un mod interactiv, literele care formează numele motorului de căutare. Totodată, anul 2014 este împodobit cu diverse elemente, precum o găleată din care curge apă pe cifra 2 şi o minge de fotbal pe cifra 4, obiect care se regăseşte şi printre literele care alcătuiesc cuvântul Google.

În cazul în care utilizatorii dau click pe pagina principală a motorului de căutare, pot afla care au fost subiectele populare, pe motorul de căutare, în 2014. Pentru România, cele mai populare subiecte au fost „Simona Halep”, „Rezultate Bac 2014”, „Eurovision 2014”, „Robin Williams” şi „Alegeri Prezidentiale 2014”, în timp ce la nivel global în topul căutărilor s-au aflat subiecte precum „Robin Williams”, „World Cup”, „Ebola”, „Malaysia Airlines” şi „ALS Ice Bucket Challenge”.

Google îşi schimbă logoul ocazional, pentru a serba un anumit eveniment major sau o personalitate care a schimbat lumea.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.