Steaua lui Becali riscă să fie părăsită de suporteri!

Share:

Diferendul dintre CS Steaua şi echipa de fotbal patronată de Gigi Becali a atins punctul culminant. Fanii de la Peluza Sud, una dintre cele  mai importante facţiuni, au anunţat că nu vor mai merge la stadion până când nu se va clarifica situaţia privitoare la stema şi culorile echipei de fotbal.

Refuzul conducerii echipei de fotbal Steaua de a negocia cu CS Steaua folosorea stemei şi a culorilor a alimentat situaţia tensionată dintre ultraşii campioanei şi conducerea echipei din Ghencea. În cadrul unui comunicat emis pe site-ul oficial al Peluzei Sud, liderii galeriei steliste a explicat că fanii Stelei şi-au retras sprijinul faţă de echipă, atât timp cât va persista situaţia de incertitudine.

„La final de an, cu toţii ne bucurăm de performanţele echipei ce-o iubim, dar şi de realizările din punct de vedere ultra’ ale peluzei noastre. Însă, toate acestea sunt umbrite de un nou episod ce târăşte cel mai mare club din România în mizerie şi în acelaşi timp, pune din nou, a nu ştim câta oară, o mare pată pe tradiţia, istoria şi culorile noastre. Noi, suporterii,suntem prinşi la mijloc în acest scandal şi conflict de interese între două părţi. Dacă în ceea ce priveşte creditorul clubului ştim bine care sunt scopurile lui, cei care deţin marca clubului Steaua, în speţă Armata, aceştia dovedesc că pentru ei, numele de Steaua contează atât cât se oferă într-un contract, niciun alt plan pe termen mediu sau lung nefiind o soluţie.

Ne simţim ofensaţi ca suporteri să vedem cum din cauza unei dispute rezolvate pe scările tribunalelor, numele, culorile şi tricoul sfânt pe care l-au îmbrăcat Ion Voinescu, Gheorghe Constantin, Ion Alexandrescu, Emerich Ienei, Marius Lăcătuş, Tudorel Stoica, Miodrag Belodedici şi mulţi alţi jucători care au adus glorie acestui club, sunt batjocorite, modificate şi ascunse în faţa suporterilor.

În consecinţă, Peluza Sud Steaua nu va fi prezentă la meciuri atât timp cât situaţia nu se va clarifica, iar pe teren nu va fi Steaua noastră, Steaua roş-albastră, cu numele şi culorile pe care toţi le iubim.

În final, mulţumim tuturor suporterilor care au fost alături de noi în peluză şi ne-au sprijint în acţiunile noastre!”, se arată în comunicatul Peluzei Sud.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.