Liberalii nu îi dau multe zile la Cotroceni Tatiana Niculescu Bran

După ce purtătorul de cuvânt al președintelui Klaus Werner Iohannis, Tatiana Niculescu Bran, a publicat pe Facebook opinia „Cotroceni – 25 de ani de baronizare” , în care prezintă principalele probleme pe care ea le-a întâmpinat la Administrația Prezidențială, au fost lansate atacuri dure la adresa sa, unele venind chiar din partea unor foști consilieri prezidențiali.

Tatiana Niculescu Bran a descris în text cum nu există o cantină în Palatul Cotroceni, dar dacă vrei un pahar cu apă, îți va fi adus de un SPP-ist, adăugând că: „Multe birouri mai păstrează încă mobilierul vetust din vremea comunismului, covoare înflo1rate pe fond roșu închis, perdele grena, canapele cu perne de catifea de un gust îndoielnic și, peste toate, mirosul îmbâcsit al hotelurilor comuniste”.

Vicepeședintele noului PNL Diaspora, Crina Dobre, susține că înțelege perfect esența a ceea ce a scris Niculescu Bran în legătură cu Palatul Cotroceni. Ea crede că purtătoarea de cuvânt a președintelui va fi prima exclusă de la Palat, scrie paginadepolitica.ro.

„Eu pot sa înțeleg ce a scris doamna Tatiana Bran despre retrogradul Palat prezidențial! Pot, jur! Doamna este scriitoare, e romantică, are condei, a descris o stare provocată de un cumul de situații, fapte și lucruri pe care și le-ar dori altfel. Cred că are și dreptate în ceea ce spune! Dar nu poate să facă asemenea gafă! Nu are voie să nu își dea seama în ce context socio-politic se află! I-am luat apărarea zilele trecute, tocmai pentru că, i-am înțeles perfect cuvintele scrise…dar cred că va fi prima exclusă din Cotroceni (…) a fost devorata de presa (…) păcat!” a mai declarat Dobre.

Reprezentantul PNL a mai spus că opinia Tatianei Niculescu Bran a fost răstălmăcita, ajungându-se la concluzia că purtătorul de cuvânt a atacat personalul care lucrează la Cotroceni.„S-a spus că doamna Bran a jignit muncitorii sau SPP-ul, este acuzată că vrea bani mai mulți, că vrea să schimbe mobilierul, că îi este foame ziua sau că strâmbă din nas pentru că nu-i place arhitectura unei clădiri istorice atât de importante pentru români! Așa ceva este inadmisibil într-o țară care se dorește a fi civilizată! De acord, doamna Bran nu și-a dat seama la timp în ce context socio-politic se află, din acest punct de vedere a gafat, dar asta nu înseamnă că ne putem permite să călcăm un om în picioare pentru o opinie! Femeia asta a muncit să se construiască!”, a conchis Dobre.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.