Gică Popescu se luptă cu statul român la CEDO

0

Gică Popescu, arestat în martie 2014 în Dosarul Transferurilor, a decis să îşi caute dreptatea la CEDO. Fostul internaţional este convins că a fost condamnat pe nedrept în acest caz.

Gică Popescu le-a cerut avocaţilor să înceapă demersurile pentru a intenta un proces statului român la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, pentru modul în care s-a decis arestarea lui. Potrivit fanatik.ro, pe lângă stabilirea nevinovăţiei şi reabilitare, fostul internaţional vrea să ceară despăgubiri morale de peste 1 milion de euro. Gică Popescu a fost arestat anul trecut, la începutul lunii martie, pentru evaziune fiscală şi spălare de bani şi are de ispăşit o pedeapsă de trei ani.

Gică Popescu, care a fost închis la începutul lunii martie 2014 pentru evaziune fiscală și spălare de bani în Dosarul Transferurilor, speră la grațiere în acest an. Motivele pentru care fostul internațional poate să iasă sunt reprezentate atât de pedeapsa primită, cea mai mică din lotul oamenilor de fotbal care au fost condamnați în același dosar, precum și de activitatea intensă avută în spatele gratiilor.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.