A murit în accident, după ce a fost la priveghiul tatălui!

0

Un bărbat în vârstă de 34 de ani din judeţul Dâmboviţa a murit vineri, după ce a intrat cu maşina într-un copac. Acesta a adormit la volan, după ce stătuse toată noaptea la priveghiul tatălui.

Accidentul s-a petrecut vineri, în jurul prânzului, pe drumul judeţean dintre localităţile Comişani şi Racoviţa, din judeţul Dâmboviţa.

Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, din localitatea Comişani, petrecuse noaptea la priveghiul tatălui său, decedat în cursul zilei de joi, iar vineri dimineaţă a plecat împreună cu soţia sa şi cu un cumnat pentru a face cumpărături pentru înmormântare.
Pe fondul oboselii accentuate, şoferul a adormit la volan, iar maşina a ieşit de pe şosea şi s-a izbit de un copac. În urma impactului, şoferul a murit pe loc. Soţia sa a scăpat nevătămată, iar cumnatul său, care se afla pe scaunul din dreapta, a suferit leziuni grave şi a fost de urgenţă adus la un spital din Capitală. După accident, soţia şoferului mort a povestit că dormea în momentul impactului şi l-a visat pe soţul ei care îi spunea să aibă grijă de cei doi copii ai lor.

Şoferul care şi-a pierdut viaţa lucra de doi ani în Italia. S-a întors în ţară înainte de sărbători pentru că ştia că tatăl lui este grav bolnav. Joi, bătrânul a murit şi toată noaptea i-a stat la căpătâi. Familia se pregăteşte acum de două înmormântări. Sâmbătă va fi înmormântat bătrânul, iar fiul lui mort în accident va fi condus luni pe ultimul drum.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.