Șerban Huidu, din nou pe schiuri!

Share:

Şerban Huidu a fost la un pas de moarte din cauza unui accident de schi, dar nu s-a învăţat minte. „Cârcotaşul” s-a urcat din nou pe pârtie.

„An nou frumos şi fericit! N-am putut sa ma abtin… „, a scris Şerban Huidu pe Facebook. În urmă cu cinci ani, Huidu a fost la un pas de moarte după un teribil accident pe o pârtie din Austria.

Şerban Huidu era în vacanţă alături de familia sa, în Austria. Prezentatorul Prima TV cobora cu viteză pe pârtie, a vrut să ocolească un copil care i-a ieşit în faţă şi s-a izbit cu capul de un pom. Impactul a fost atât de puternic, încât a rămas inconştient. Nu a putut nici măcar să strige după ajutor. Când a văzut că a dispărut, familia sa a intrat în panică şi a alertat Salvamontul. Transportat de urgenţă la Spitalul Universitar din Innsbrück, Huidu a fost diagnosticat cu multiple fracturi ale craniului, starea lui fiind foarte gravă zile în şir. După câteva săptămâni critice, inclusiv stări induse medical de comă, Huidu a revenit, în ţară, în 4 februarie 2011, unde a stat multe săptămâni la recuperare.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.