Cum propune un suporter să salveze marca Steaua

0

Simion Popa, un sustinator fidel al Stelei, a trimis pe mailul sport.ro ideea unui proiect care ar putea sa-i salveze pe campioni!

Simion Popa crede ca suporterii pot umple un stadion virtual de zeci de mii de locuri pentru un super meci al echipei lui Galca. Banii rezultati din partida imposibila cu Ministerul ar urma sa intre intr-un cont din care sa fie platita suma ceruta pentru brand!”Campionatul e intrerupt, dar Steaua are un meci pentru onoare de jucat. Totul pare pierdut din start din cauza pretentiilor MApN. Noi, suporterii, trebuie sa facem ceva. Va invit sa participam la acest meci. Ne putem lua fiecare cate un bilet pe un stadion imaginar de cel putin 100 000 de locuri.

Banii adunati ii vom da MApN pentru onoarea Stelei. Mizez pe o medie de 50 de lei pe bilet, preturile pot sa inceapa de la 5 lei si sa mearga pana la suma la care e dispus sa renunte fiecare. Nu ar fi un lucru iesit din comun, ci ceva normal”, scrie Simion Popa, care cere sprijinul liderilor de galerie si al asociatilor de suporteri pentru a-si pune planul in aplicare

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.