Tren deraiat în Cluj

0

Locomotiva unui tren Regio care circula pe ruta Huedin – Cluj-Napoca a deraiat, luni dimineaţă, după ce a lovit o cireadă de vite, însă călătorii nu au fost răniţi, fiind preluaţi de o altă garnitură.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Simona Vîrci, locomotiva trenului a deraiat în zona localităţii clujene Aghireş Sat.”În jurul orei 6.45, locomotiva unui tren de călători care circula pe ruta Huedin – Cluj-Napoca a deraiat după ce a lovit mai multe animale. Circulaţia feroviară este restricţionată, circulându-se pe un singur sens”, a afirmat Vîrci.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al CFR Infrastructură, Oana Brânzan, a spus că locomotiva care a deraiat a fost avariată, însă călătorii nu au fost răniţi, fiind preluaţi de o altă garnitură.”Locomotiva trenului Regio a deraiat de o osie între staţiile Stana şi Aghireş, după ce a lovit o cireadă de vaci. Locomotiva a fost avariată astfel încât nu s-a mai putut asigura căldură în garnitură, iar călătorii au fost preluaţi de un alt tren şi duşi până în staţia Huedin. De acolo, o altă garnitură i-a preluat la ora 8.10 pentru a-i duce până la Cluj-Napoca”, a precizat Brânzan.

Ea a mai spus că traficul feroviar nu a fost blocat în urma accidentului, trenurile care tranzitează zona fiind direcţionate pe celălalt fir.

Locomotiva avariată va fi repusă pe şine şi scoasă din circulaţie până la remedierea avariilor.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.