Dinamo și-a prezentat noua conducere

0

Acţionarul majoritar al FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a declarat, miercuri, că Daniel Stanciu este noul manager general al clubului, Ionel Dănciulescu va fi manager sportiv, Mihai Teja va ocupa postul de antrenor principal, iar atacantul Marius Niculae este noul jucător al „alb-roşiilor”.

Din staful tehnic al tehnicianului Mihai Teja vor face parte secunzii Alexe Ilie şi Dragoş Radu, antrenorul cu portarii Gheorghe Nițu şi preparatorul fizic Marco Onetto, informează Mediafax.

Ionuţ Negoiţă a precizat că la Dinamo continuă reconstrucţia şi că ieşirea clubului din insolvenţă „este o chestiune de timp”. „Dinamo intră într-o nouă etapă. Un lucru foarte important s-a întâmplat la finalul anului trecut când a fost aprobat şi confirmat planul de reorganizare. Ieşirea din insolvenţă este o chestiune de timp şi suntem optimişti. Asta presupune şi o schimbare la nivel organizatoric. Vrem şi ne dorim să revenim acolo unde a fost Dinamo din punct de vedere al rezultatelor şi al spiritului. Suntem pe un trend ascendent. Continuăm reconstricţia la Dinamo. Sperăm să ajungă cât mai repede acolo unde îi este locul”, a afirmat Negoiţă, într-o conferinţă de presă.

Negoiţă a mai anunţat că preşedintele executiv Constantin Anghelache nu va mai face din conducerea clubului, dar va fi consilierul său personal.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.