Udrea pune condiții pentru votarea moțiunii de cenzură

0

Elena Udrea, liderul PMP, se îndoieşte de şansele moţiunii de cenzură a PNL. Preşedintele PMP spune la RFI că partidul său va susţine demersul liberalilor, însă numai dacă documentul va conţine şi punctele de vedere ale Partidului Mişcarea Populară privind „proasta guvernare a PSD”. Udrea crede că mai degrabă se va merge pe soluţia unui Guvern PNL-PSD, „un fel de Guvern USL”.

„Guvernul PSD este destul de solid, are susţinere destul de solidă în Parlament. Pe de altă parte, eu nu sunt foarte sigură de susţinerea pe care ar avea-o un alt Guvern din partea domnului Iohannis. Mai degrabă, în lumina acestei relaţii bune pe care o are cu domnul Victor Ponta, cred că s-ar merge pe soluţia dată de doamna Gorghiu ieri, adică un Guvern ceva şi cu PNL şi cu PSD, un fel de Guvern USL”, a declarat Elena Udrea.

Liderul PMP s-a arătat sceptic în ceea ce priveşte succesul unei moţiuni de cenzură.”Nu ştiu nici din punct de vedere al susţinerii în Parlament a unei moţiuni de cenzură dacă ar putea avea succes această moţiune şi deci s-ar schimba guvernarea PSD cu o guvernare PNL, dar nici din punct de vedere al dorinţei reale a PNL-ului şi a domnului Klaus Iohannis de a face această schimbare”, afirmă preşedintele PMP.

Elena Udrea pune condiţii pentru susţinerea moţiunii de cenzură a PNL: „Partidul Mişcarea Populară în măsura în care o moţiune de cenzură ar fi bazată pe argumentele proastei guvernări, pe care noi le avem şi le vom expune în permanenţă ca partid de Opoziţie, singurul ce a rămas, va susţine această moţiune. În măsura, deci, în care vom regăsi acolo reprezentate şi punctele noastre de vedere legate de proasta guvernare a PSD-ului”.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.