Cavalerii mesei rotunde, la teatrul Colibri

0

Teatrul pentru Copii şi Tineret “Colibri” își deschide porțile în 2015 cu spectacolele Cavalerii Mesei Rotunde și Fantezii pentru copii.

Sâmbătă, 10 ianuarie, la ora 18:00, publicul întâlnește Cavalerii Mesei Rotunde, într-un spectacol regizat de Cristian  Pepino, cu scenografie deCristina Pepino și Mirela Tofan, muzica Dan Bălan. În distribuție îi regăsim pe actorii: Oana Stancu, Mugur Prisăcaru, Cosmin Dolea, Daniel Mirea, Rodica Prisăcaru, Iulia Cârstea, Ionica Dobrescu.

Duminică, 11 ianuarie, de la ora 11:00, scena Teatrului “Colibri” este a reprezentației Fantezii pentru copii, un spectacol realizat după un scenariu și în regia lui Valentin Dobrescu, pe muzica lui Alin Macovei Moraru, în scenografia semnată Eustațiu Gregorian. Din distribuție fac parte actorii: Rodica Prisăcaru, Mugur Prisăcaru, Adriana Ioncu, Ionica Dobrescu, Alla Cebotari, Alis Ianoș, Daniel Mirea.

Înainte de călătoria prin minunata lume a poveștilor, copiii se vor putea bucura din plin de jucăriile care îi așteaptă în Sala studio a Teatrului “Colibri”, puse la dispoziția lor de magazinul Bebeti din Craiova.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.