Teroare în Franța

Share:

Evenimentele de natură teroristă par a nu se mai termina în Franța.Fraţii Kouachi au fost ucişi în atacul forţelor franceze la tipografia din nordul Franţei, afirmă surse din cadrul poliţiei. Fraţii Cherif şi Said Kouachi sunt suspectaţi de comiterea atacului terorism care a avut loc miercuri la redacţia revistei Charlie Hebdo.

Cel puţin patru ostatici au fost ucişi în cursul intervenţiei forţelor de ordine în magazinul evreisc din Paris, anunţă poliţia franceză, citată de Reuters. Nu se ştie cu certitudine dacă ostaticii au fost omorâţi de terorist sau de forţele de ordine.

Forţele speciale franceze au luat cu asalt magazinul evreiesc din Paris, unde mai multe persoane erau ţinute ostatice de un al treilea atacator, care cerea ca fraţii Kouachi să fie lăsaţi să plece.După mai multe ore, forţele speciale franceze au luat cu asalt magazinul, în timpul intervenţiei fiind ucişi patru ostatici, dar şi atacatorul.

Un bărbat a luat mai mulţi ostatici în timp ce încerca să jefuiască un magazin de bijuterii din Montpellier, relatează presa franceză. Bărbatul a încercat să jefuiască magazinul de bijuterii, dar, la sosirea poliţiei, a luat mai mulţi ostatici şi s-a baricadat în magazin. Zona a fost izolată de forţele de ordine.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.