Explozie devastatoare în Focșani. Un bătrân, grav rănit!

Share:

Explozie puternică, sâmbătă seară, într-un cartier din Focşani. Deflagraţia a avut loc în casa unui bătrân care a reuşit să se salveze în ultima clipă, după ce butelia a sărit în aer. Omul a fost grav rănit. Un echipaj SMURD l-a transportat pe bătrân la spital.

Bubuitura puternică s-a auzit în tot cartierul. Oamenii au ieşit imediat din case. Vecinul lor, de 74 de ani, era grav rănit, potrivit România TV. „S-a auzit o bubuitură şi aşa de tare a fost, că ma zis că este cutremur. A făcut explozie puternică”, au declarat locatarii blocului. Bătrinul locuieşte singur şi din când în cînd este vizitat de rude. Acestea au venit într-un suflet când au auzit ce s-a întâmplat. Omul a fost de urgenţă transportat la spital cu arsuri la cap, faţă şi mâini.

Explozia nu a fost urmată de incendiu. Suflul a fost atât de puternic, încât aproape a dărâmat o parte din casă. „Cauza exploziei au fost acumulările de gaze care s-au aprins. În urma exploziei a fost afectată structura de rezistenţă a clădirii. Am sfătuit şi proprietarul să izoleze zona”, a declarat plutonierul major Nicuşor Alexe de la ISU Vrancea.

Numai în 2014, în Focşani, au avut loc 19 exploziii cazate de acumulări de gaze de la butelii.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.