Ponta, un nou atac la adresa lui Băsescu

0

Victor Ponta a declarat, duminică, la România TV,  că Traian Băsescu va primi locuinţă de serviciu de la RAPPS pentru că aşa prevede legea, dar l-a criticat pe fostul preşedinte deoarece solicită casă de la stat în condiţiile în care are o locuinţă privată.

„Nu mă ocup de casele domniei sale (Traian Băsescu). Împreună cu RAPPS-ul, va găsi un loc în care să vieţuiască, pe bani publici. Ca să fie foarte clar, domnul Băsescu are locuinţa sa privată, însă ne-a cerut, e legal acest lucru, să trăiască în continuare pe banii publici, şi cu siguranţă noi respectăm legea, chiar dacă este o lege puţin nedereaptă”, a răspuns Victor Ponta, la întrebarea dacă Traian Băsescu a primit un răspuns privind locuinţa de la RAAPPS.

Premierul a precizat că nu a discutat cu Traian Băsescu şi nu a scăpat ocazia de a mai trimite săgeţi către fostul preşedinte.”Eu cred că tot răul pe care l-a făcut în aceşti 10 ani, ne va costa încă mult timp de acum încolo, mai ales că de o lună şi ceva oamenii apropiaţi de Traian Băsescu şi de modul de gândire al lui Traian Băsescu ne ceartă în fiecare zi pe domnul Iohannis şi pe mine de ce nu ne certăm, de ce nu ne acuzăm în public, de ce vorbim, de ce avem proiecte naţionale comune, ca să vedeţi cât de mare este trauma şi câte de schimonosită este gândirea.

Este un lucru bun că nu ne certăm. Oamenii din România spun: Iohannis şi Ponta trebuie să îşi facă treaba, nu să se certe la televizor. Eu sunt convins că asta vom face în viitor”, a conchis premierul.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.