Suporterii steliști, cei mai agresivi în 2014

0

Suporterii echipei de fotbal Steaua Bucureşti au fost implicaţi, cu ocazia meciurilor, în 40 de fapte penale, în timp ce susţinătorii echipei Dinamo au fost implicaţi în 27 de infracţiuni, se arată în bilanţul Jandarmeriei Bucureşti.

Conform materialului de bilanţ, în anul 2014, Jandarmeria Capitalei a executat 1.384 de misiuni cu ocazia unor spectacole sportive, dintre care 550 au fost meciuri de fotbal.

Dintre acestea, patru au fost partide susţinute de echipa naţională de fotbal, cinci au fost meciuri internaţionale ale echipelor Steaua şi Astra Giurgiu, iar 541 au fost meciuri în campionatul intern – din Liga I, Liga a II-a şi a III-a. La acestea se adaugă 105 meciuri de baschet, 87 de polo şi 93 meciuri de handbal, iar alte 549 de alte de misiuni au vizat menţinerea ordinii la meciuri de volei sau concursuri de cros, atletism, motociclism, ciclism, judo, haltere şi sporturi extreme.

Jandarmii au constatat, în total, 102 infracţiuni, toate cu ocazia unor meciuri de fotbal, în care au fost implicate 109 persoane. Cele mai multe infracţiuni au fost comise de suporterii Stelei, cu 40 de fapte, urmaţi de suporterii echipei Dinamo, care sunt suspectaţi de 27 de infracţiuni şi de rapidişti, suspectaţi de şase infracţiuni. Alte 29 de fapte penale au fost comise de suporterii celorlalte echipe de fotbal.

În acelaşi timp, cu ocazia unor evenimente sportive, jandarmii bucureşteni au dat şi 303 amenzi contravenţionale.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.