Un mort și opt răniți pe DN 14, în județul Sibiu

Share:

Un bărbat a murit şi alte opt persoane, între care trei copii transportaţi în portbagaj, au fost rănite, miercuri, după ce un autoturism şi un autocamion s-au ciocnit pe Drumul Naţional 14, la intrarea în localitatea Dumbrăveni, judeţul Sibiu, răniţii fiind transportaţi la spital.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Elena Welter, a declarat corespondentului Mediafax că un autoturism şi un autocamion s-au ciocnit, miercuri, pe DN 14, la intrarea în localitatea Dumbrăveni.”Cel mai probabil, accidentul s-a produs pe fondul neatenţiei la efectuarea unui viraj, şoferul autoturismului nu s-a asigurat şi a fost lovit de autocamion”, a spus Welter.

Ea a adăugat că, în urma impactului, şoferul autoturismului a murit, iar alte opt persoane, între care trei copii, au fost rănite. Welter a precizat că toţi cei opt răniţi provin din autoturism, copiii fiind transportaţi în portbagaj. Răniţii au fost transportaţi la spital, iar în zona accidentului traficul se desfăşoară alternativ pe o singură bandă.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.