Adjunctul Poliției Râmnicu Vâlcea, arestat preventiv

Share:

Gabriel Mihai Popa, adjunctul şefului Poliţiei Râmnicu Vâlcea, a fost arestat preventiv. Acesta este acuzat că a divulgat membrilor unui grup infracţional datele unei persoane, pe care le-a obţinut accesând calculatoarele Poliţiei.

Magistraţii Tribunalului Vâlcea au emis, miercuri seară, un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, pe numele adjunctului şefului Poliţiei Râmnicu Vâlcea, Gabriel Mihai Popa, acuzat că a divulgat unei persoane date pe care le-a accesat în calitatea sa de poliţist şi care nu erau destinate publicităţii, scrie Mediafax.

Conform reprezentanţilor DIICOT Vâlcea, Gabriel Popa ar fi accesat de pe calculatoarele Poliţiei datele personale ale unui cetăţean şi a transmis, ulterior, informaţii despre acesta liderului unui grup infracţional, cunoscut în lumea interlopă din Vâlcea. De altfel, în acelaşi dosar, au primit mandate de arestare alte şase persoane, patru bărbaţi şi două femei, acuzate că fac parte dintr-un grup infracţional specializat în înşelăciune, şantaj, spălare de bani şi evaziune fiscală. Printre cei arestaţi se numără Mihăiţă Obreja, zis „Lăbuş”, considerat liderul grupului infracţional.

Decizia Tribunalului Vâlcea de arestare preventivă a poliţistului şi a celorlalte şase persoane nu este definitivă, putând fi contestată. Cei şapte au fost duşi în centrul de reţinere şi arest preventiv al Poliţiei Vâlcea.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.