Luare de ostatici într-un oficiu poștal în apropiere de Paris

Share:

O luare de ostatici era în desfăşurare vineri într-un oficiu poştal din apropiere de Paris, a anunţat poliţia. Un bărbat s-a baricadat în sediul oficiului poştal, fiind înarmat cu o „armă de război”, a afirmat una dintre aceste surse, fără a putea preciza câte persoane se aflau în interior.

Un elicopter al serviciilor de intervenţie survola zona, unde a fost instituit un important perimetru de securitate. Autorul luării de ostatici ar fi cunoscut poliţiei pentru acte ce ţin de mica infracţionalitate, fapta lui nefiind considerată un act teroriste, potrivit presei franceze.

Un bărbat a sunat la poliţia din Colombes, vineri, şi a precizat că a luat ostatice trei persoane. Potrivit site-ului rtl.fr, doi ostatici au fost deja eliberaţi. Televiziunea BFMTV susţine însă că bărbatul are doi ostatici, iar actul lui nu este considerat ca fiind terorist.

Circumstanţele acestei luări de ostatici nu sunt însă clare, dar un important dispozitiv al forţelor de ordine a fost mobilizat în jurul oficiului poştal.Bărbatul susţine că este înarmat cu un Kalaşnikov, un pistol şi mai multe grenade. Suspectul, care şi-a precizat identitatea, este cunoscut de serviciile de poliţie pentru acte ce ţin de mica infracţionalitate.

Negocierile sunt în curs între autorul luării de ostatici şi membrii unităţii speciale a poliţiei BRI (Brigada de căutare şi intervenţie). Luarea de ostatici a început cu puţin înainte de ora 12.00 GMT (14.00, ora României).

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.