Șeful Biroului resurse umane de la Oficiul de Cadastru București, reținut

0

Procurorii DNA l-au reținut pe Iulian Bocșe, șef al Biroului resurse umane și relații cu publicul din cadrul Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară București, pentru luare de mită și abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine sau altul foloase necuvenite.

El va fi prezentat vineri la Tribunalul București cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Potrivit unui comunicat al DNA transmis vineri, Iulian Bocșe a pretins de la Dan-Constantin Cuzuc suma de 15.000 de euro, în schimbul favorizării Simonei Toader, la concursul de promovare organizat în septembrie 2014. Din această sumă, până în prezent, el a primit aproximativ 5.000 de euro.

Procurorii susțin că Iulian Bocșe, membru al comisiei de concurs, organizat în septembrie pentru ocuparea unor posturi vacante de execuție în cadrul instituției, și-a îndeplinit în mod defectuos atribuțiile de serviciu pentru a obține promovarea de către Simona Toader.

În cauză se efectuează acte de urmărire penală și față de Dan Constantin Cuzuc, pentru de dare de mită și instigare la abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine sau altul foloase necuvenite, și Simona Toader, pentru complicitate

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.