Week-end de poveste la Teatrul ”Colibri”

0

Teatrul pentru copii și tineret „Colibri” din Craiova continuă poveștile în fiecare week-end. Sâmbătă și duminică micuții spectatori se pot bucura de minunata poveste „Sarea în bucate” și de spectacolul interactiv despre prietenie „Jocuri magice”.

Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, la ora 18:00, craiovenii se vor bucura de minunata poveste Sarea în bucate, după Petre Ispirescu, prin spectacolul realizat pe un scenariu și în regia lui Valentin Dobrescu, cu scenografia semnată Mihai Pastramagiu, pe muzica lui Alin Macovei-Moraru. Viață personajelor dau actorii: Ionica Dobrescu, Oana Stancu, Adriana Ioncu, Iulia Cârstea, Cosmin Dolea, Mugur Prisăcaru, Daniel Mirea.
Duminică, 18 ianuarie 2015, ora 11:00 este rezervată la Teatrul “Colibri” pentru Jocuri magice, un spectacol interactiv despre prietenie și valorile ei, adus în scenă de actorii: Adriana Ioncu, Alla Cebotari, Emanuel Popescu. Regizorul spectacolului este Titus Jukov, iar scenografia este creația lui Vladimir Cantor.
 Copiii se pot bucura din nou, înainte de spectacole, în Sala studio, de jucăriile din lemn oferite de magazinul Bebeti din Craiova.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.