Clujean, victima unei explozii la Gherla

0

Un bărbat în vârstă de 61 de ani, din Gherla, judeţul Cluj, a fost rănit, sâmbătă, în urma unei explozii produse în apartamentul său, deflagraţia fiind urmată de un incendiu, iar uşa locuinţei fiind smulsă din perete.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţe Cluj, Andrei Biriş, a declarat, corespondentului Mediafax, că explozia a fost determinată de faptul că bărbatul a lăsat focul de la aragaz nesupravegheat, acesta s-a stins, după care victima a reîncercat să îl aprindă, fără să fi aerisit în prealabil locuinţa.“Am fost solicitaţi să intervenim la o explozie care s-a produs într-un bloc din Gherla. La faţa locului au intervenit două echipaje de pompieri, care au stins imediat focul izbucnit în urma exploziei. Incendiul nu a afectat mult locuinţa, uşa a fost smulsă de suflul exploziei şi au ars câteva lucruri din bucătăria apartamentului. Din primele informaţii, se pare că un bărbat de 61 de ani şi-a pus mâncarea pe aragaz şi a lăsat focul nesupravegheat câteva minute. Când s-a întors în bucătărie a văzut că flacăra este stinsă şi a încercat să o reaprindă, fără să fi aerisit încăperea, moment în care s-a produs explozia”, a spus Biriş.

Acesta a adăugat că bărbatul a suferit câteva arsuri, fiind transportat cu o ambulanţă la Spitalul Municipal Gherla, pentru îngrijiri medicale.

 
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.