Pentru Vanghelie luna februarie are 30 de zile

0

Prezent în studioul Digi24, primarul Sectorului 5 a anunțat că până pe 30 februarie va ști câți oameni din PSD se vor alătura proiectului său politic. Asta deși luna februarie are anul acesta doar 28 de zile, iar în anii bisecți – 29, niciodată 30.

 Marian Vanghelie a refuzat să spună cine din Partidul Social Democrat îl va urma în construcția politică pe care o va lansa cu Mircea Geoană, dar a dat asigurări că sunt mulți social-democrați care vor veni în „PSD-ul adevărat”.

„O să vedeți când vom stabili de comun acord și într-o perioadă foarte scurtă, până în 1 februarie. Împreună cu grupul de inițiativă vom demara construcția unui alt partid de centru stânga, a unui partid nou, curat. Noi credem că suntem PSD-ul adevărat. Nu eu singur, Marian Vanghelie, individual. Este vorba de Mircea Geoană, Marian Vanghelie și de alte mii și zeci de mii de oameni”, a declarat fostul social-democrat. „O să vedeți între 1 februarie și 30 februarie (sic!) câți oameni, vorbim de oameni acum, nu de parlamentari”, a continuat primarul Sectorului 5.

 

 
 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.