Focuri de armă într-o discotecă din Suceava

0

Poliţiştii suceveni au tras, sâmbătă, două focuri de avertisment într-o discotecă din comuna Stulpicani pentru că un tânăr îi ameninţa pe poliţişti şi un alt tânăr care depusese plângere pentru agresiune cu un cuţit de bucătărie şi refuza să lase arma din mână.

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, Poliţia oraşului Frasin, a fost sesizată, sâmbătă, de un tânăr de 26 de ani, din comuna Stulpicani, că în timp ce se afla la o discotecă de pe raza comunei, a fost agresat de doi tineri, iar în discotecă i-a rămas haina cu care era îmbrăcat.

Poliţiştii au mers în zonă împreună cu tânărul agresat, i-au identificat pe cei doi agresori, doi localnici de 24 de ani şi care, la vederea tânărului, au continuat să aibă un comportament agresiv. Astfel, unul dintre cei doi agresori a scos din buzunar un cuţit de bucătărie şi a adresat ameninţări atât la adresa victimei, cât şi la adresa poliţiştilor.

Deşi i s-a solicitat în mai multe rânduri să lase cuţitul din mână, agresorul a refuzat, motiv pentru care, după somaţiile legale, unul dintre poliţişti a folosit armamentul din dotare, fiind trase două focuri de avertisment, după care tânărul s-a conformat şi a aruncat cuţitul. În acest caz, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe, ameninţare, tulburarea ordinii şi liniştii publice , dar şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.