Un bărbat şi-a ucis tatăl şi l-a ascuns două săptămâni în casă

0

Un bărbat din Piteşti şi-a ucis tatăl cu un cuţit şi a dormit zile la rând cu trupul neînsufleţit în casă. Rudele cred că oribila crimă a avut loc în urmă cu mai bine de două săptămâni, pentru că de atunci nu au mai reuşit să dea de om. Totul a fost descoperit după ce vecinii au alertat poliţia îngrijoraţi că, în plină iarnă, geamurile apartamentului erau deschise de zile bune, informează România TV.

Bărbatul de 66 de ani a fost descoperit mort în apartament, înjunghiat în abdomen. Rudele cred că omul zăcea acolo de mai bine de două săptămâni. Au tot încercat să dea de el, dar telefonul nu mai funcţiona.”Am sunat cam cu 2-3 săptămâni în urmă şi n-a răspuns nimeni. Mi-a respins, telefonul victimei cred că a fost suspendat, aruncat, iar fiul nu-mi răspunde”, a spus cumnatul bărbatului.

Vecinii au sesizat poliţia pentru că nu mai ştiau nimic de bătrân şi li s-a părut suspect că de zile bune geamurile apartamentului erau deschise. Primul suspect care a intrat în vizorul criminaliştilor a fost chiar fiul victimei, de 43 de ani. El îşi bătea tatăl frecvent şi nu de puţine ori omul a ajuns la spital din cauza loviturilor.

În timp ce procurorii făceau măsurători la locul crimei, fiul ucigaş se plimba în jurul blocului. De acolo a şi fost săltat, încătuşat şi dus la audieri. Vecinii povestesc că fiul a suferit o depresie după ce soţia şi cei doi copii l-au părăsit pentru că devenise alcoolic. În ultima perioadă nu mai lucra şi îşi bătea frecvent tatăl căruia îi cheltuia pensia.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.