Bercea Mondial face circ în sala de judecată

Bercea Mondial a făcut scandal, marţi, în sala de judecată la Tribunalul Piteşti, unde a fost adus pentru a compărea în faţa unui judecător în dosarul în care este acuzat că a mituit angajaţi ai Penitenciarului Colibaşi. El a ameninţat că se omoară şi că „nu e dreptate” la instanţa din Piteşti, adăugând că cere strămutarea procesului pentru a putea face un denunţ împotriva lui Traian Băsescu, denunţ de care a vorbit în repetate rânduri în ultima perioadă.

Interlopul Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a fost adus din nou, marţi, la Tribunalul Argeş, într-un nou termen în procesul în care este judecat pentru că ar fi încercat să mituiască angajaţi ai Penitenciarului Colibaşi. Bercea s-a contrat cu judecătorul şi chiar a ameninţat că se omoară.”Eu mă omor! Aici nu e dreptate, toți sunteţi prieteni cu familia lui Basescu! Vreau sa fac denunţ împotriva lui Băsescu, dar nu aici. Cer stramutare”, a strigat Bercea Mondial în sala de judecată. Bercea Mondial a afirmat în repetate rânduri că vrea să facă un denunţ împotriva lui Traian Băsescu. Recent, el a solicitat să fie dus la DNA Piteşti pentru a formula denunţul, dar susţine că nu a fost lăsat.

În schimb, când a venit vorba de acuzaţiile de dare de mită, Bercea Mondial şi-a recunoscut vina de a fi promis bani angajaţilor penitenciarului în care este încarcerat după o condamnare definitivă într-un alt dosar.

Mai exact, Sandu Anghel a admis că a promis 3.000 de euro unui angajat de la Penitenciarul Colibaşi care a şi formulat denunţ împotriva sa. Interlopul a admis că a oferit 5.000 de euro pentru doi membri din Comisia de muncă a penitenciarului, cunoscut fiind faptul că a solicitat în repetate rânduri dreptul la muncă.

În plus, el i-a promis 300 de euro acelaşi angajat al penitenciarului care l-a şi denunţat pentru a-i facilita obţinerea unui telefon mobil pe care să-l poată folosi în celulă.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.