Ponta, „vizită-fulger” la Chişinău

Liderul PSD, premierul Victor Ponta va efectua o „vizită-fulger” la Chişinău, conform presei moldovene, surse politice adăugând că Ponta doreşte să aibă o discuţie cu partidele pro-europene din Republica Moldova.

Portalul de ştiri din Moldova Unimedia.info transmite, citând unele surse, că premierul Ponta va efectua o „vizită-fulger” la Chişinău. „Premierul a avut, luni, unele convorbiri telefonice legate de o astfel de vizită”, au precizat, de asemenea, surse politice pentru Mediafax.

Şi preşedintele Klaus Iohannis urma să efectueze o vizită la Chişinău, în perioada 22-23 ianuarie, dar şi-a amânat vizita în urma unei convorbiri telefonice avute, luni, cu preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, în urma căreia cei doi şefi de stat au fost de acord că în prezent nu sunt întrunite în această ţară condiţiile pentru vizita lui Iohannis şi au stabilit ca aceasta să aibă loc în perioada imediat următoare instalării noului guvern. Formaţiunile politice proeuropene de la Chişinău nu au reuşit încă să ajungă la un acord după alegerile parlamentare din 30 noiembrie anul trecut.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.