Predoiu prezintă liderilor PDL stadiul programului de guvernare

0

Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu a declarat miercuri că va prezenta la nivelul conducerii restrânse a partidului, în comisia de unificare, stadiul elaborării programului de guvernare pe care trebuie să-l finalizeze până în 28 februarie, acesta presupunând mai multe etape în următorii ani.

Predoiu a fost întrebat care este stadiul elaborării programului de guvernare al PNL.”Voi informa astăzi comisia de organizare a unificării despre stadiul elaborării programului, avem un termen în 28 februarie pentru prezentarea unui proiect şi vom respecta acest termen. Colegii lucrează şi lucrurile sunt în grafic”, a afirmat prim-vicepreşedintele PNL, informează Mediafax. El a menţionat că sunt consultări cu societatea civilă, experţi, economişti, existând şi o ”legătură şi cu organismele financiare internaţionale”, informează Mediafax.

Predoiu a declarat că programul de guvernare va fi „rezonant” cu platforma prezidenţială a lui Klaus Iohannis.”În mod cert va trebui să vizeze etape, o primă etapă este până în 2016 dacă intrăm la guvernare, apoi un orizont de patru ani plus alţi patru”, a mai spus prim-vicepreşedintele PNL.

El a fost întrebat dacă programul de guvernare va presupune facilităţi fiscale pentru investitori. „Să ştiţi că nu facilităţile fiscale sunt problema în dezvoltarea unei industrii, ci barierele administrative şi legislative. România, de exemplu, nu a implementat încă complet actul european pentru IMM-uri, şi acest act european prevede eliminarea tuturor barierelor administrative şi legislative. O companie să fie înfiinţată mai repede, cu costuri mai mici şi să aibă posibilitatea să-şi desfăşoare afaceri”, a răspuns Predoiu.

De asemenea, el a menţionat că programul de guvernare se va concentra pe dezvoltarea economiei.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.