Româncă, ucisă de soț în Texas

0
O femeie din Câmpulung a sfârșit în condiții groaznice în Texas.  Ancuța  Stanciu, fostă Cernohuz,  a fost ucisă de către soț într-un acces de furie al acestuia, informează Suceava News.
Ion Stanciu,  de 54 de ani,  era stabilit cu familia în Houston, Texas. Ei au împreună o fetiță, de 13 ani.
Femeia va fi înmormântată în Texas. Mama ei, rămasă la Câmpulung Moldovenesc, este șocată. Din cauza bătrâneții nu a putut merge să-și conducă fiica pe ultimul drum. Regretă că nu își poate lua fata în România pentru că legile sunt mult mai strice față de țara noastră în astfel de cazuri.
Cei doi soţi trăiau peste Ocean de 15 ani, dar în ultimele luni nu se mai înţelegeau. Femeia, de 47 de ani a fost omorâtă  chiar de soţul ei, după o ceartă teribilă în locuinţa lor. Bărbatul, electrician de meserie, a ștrangulat-o cu un obiect pe care îl folosea la reparaţii. Femeia şi-a sunat şeful ca să-l anunţe că va întârzia la lucru 20 de minute, iar bărbatul susţine că i-a auzit pe cei doi certându-se în română. Nu este foarte clar ce s-a întâmplat în casa familiei Stanciu, însă cert este că românul a ieşit o oră mai târziu în stradă sângerând. Autorităţile spun că şi soţul avea un colier de strângere în jurul gâtului. El a fugit în vecini ca să ceară ajutor, după ce şi-ar fi ucis soţia.Nici în România, rudele şi prietenii apropiaţi ai femeii din Câmpulung Moldovenesc nu pot crede că Anca, o femeie veselă şi plină de viaţă nu mai este.
Nici anchetatorii n-au aflat mare lucru, mai ales că Ion le-a spus că nu ştie nimic din ce s-a întâmplat. Se bazează însă pe mărturia şefei femeii care în dimineaţa crimei a vorbit cu ea la telefon şi a auzit cearta dintre cei doi. Ion Stanciu a fost pus oficial sub acuzare şi se află într-un spital din Houston, sub pază, pentru a primi îngrijiri medicale. Are mai multe răni pe care se pare că şi le-a provocat singur. Ar fi încercat să mascheze crima pe care a comis-o cu o tentativă de dublu asasinat.

Ancuța a absolvit Liceul Dragoș Vodă din Câmpulung Moldovenesc. Era pasionată de gastronomie și intenționa să scoată o carte. Pasiunea  și talentul l-a moștenit de la tatăl său. Aranjamentul gastronomic era ceva aparte pentru ea.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.