Boc neagă că ar fi primit 300.000 de euro de la Gabriel Sandu

Emil Boc neagă că ar fi primit 300.000 de euro de la Gabriel Sandu, aflat în arest preventiv în Dosarul Microsoft. Reacţia fostului premier şi lider PDL vine după ce Sandu ar fi spus procurorilor că a finanţat PDL cu sume lunare însumând circa 300.000 de euro în total, iar aceste i le-ar fi înmânat direct  lui Emil Boc.

„Ar trebui sa am un depozit daca as fi primit atatia bani. Vreau sa fie clar: resping categoric aceste afirmatii. Precizez faptul ca eu am fost acela care l-am remaniat din functie pe Gabriel Sandru si atunci nu se leaga lucrurile. Cum puteam sa il remaniez daca primeam bani? Nu am stiinta de asa ceva (n.r. – intrebat daca banii nu au fost acordati catre partid). Ce este finantat pe partid se gaseste in Monitorul Oficial”, a declarat pentru gazetadecluj.ro Emil Boc.

Gabriel Sandu, fost ministru al Comunicaţiilor, a decis să colaboreze cu anchetatorii în dosarul Microsoft-EADS, în speranţa că astfel va obţine schimbarea măsurii arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu. „Pe întreaga perioadă a mandatului meu de ministru, am finanţat PDL cu sume lunare însumând circa 300.000 de euro în total. Aceste sume le-am înmânat direct şefului meu, Emil Boc, primul ministru al României„, le-a spus Gabriel Sandu procurorilor.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.